(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Скопје се сеќава. 26 јули 1963 година

208 Скопски земјотрес од 1963 година — природна катастрофа која го зафатила градот Скопје. Земјотресот се случил на 26 јули1963година во 5:17 часот.

Read more