Неделен хороскоп од 13 до 19 мај за сите хороскопски знаци

60 Овен Оваа недела вашите професионални идеи ќе бидат ценети. Можни нарушувања на вашиот вообичаен начин на живот, сепак, секоја

Read more

Намалување на цените од полноќ

5 Имајќи ги предвид влијанијата на овие елементи во формирањето на цените на нафтенитедеривати според Методологијата, малопродажните цени на нафтените

Read more

НА 1 МАЈ ЌЕ ИМА ДЕЖУРНИ БИЛЕТАРНИЦИ, ЖИЧНИЦАТА ЌЕ РАБОТИ ДО 20 часот

10 Ве информираме дека утре, среда (1.05.2024 год.), поради празникот 1 Мај – Меѓународниот ден на трудот, јавниот превоз ќе

Read more

Бензинот поскапува од полноќ

31 Имајќи ги предвид влијанијата на овие елементи во формирањето на цените на нафтенитедеривати според Методологијата, малопродажните цени на нафтените

Read more

Неделен хороскоп од 22 до 28 април за сите хороскопски знаци

96 Овен Одлично време за креативност, ќе можете да оживеете светли идеи. За да ја контролирате ситуацијата, треба да покажете

Read more