Нови цени од полноќ. Дизелот поскапува

53 Имајќи ги предвид влијанијата на овие елементи во формирањето на цените на нафтенитедеривати според Методологијата, малопродажните цени на нафтените

Read more

Неделен хороскоп од 27 мај до 2 јуни за сите хороскопски знаци

77 Овен Организирајте ги вашите мисли и чувства, како и се што е поврзано со документација. Потпишете договори, започнете нов

Read more

Вакцинација во изминатите 50 години. Статистика на СЗО за тоа колку животи се спасени

11 Ново истражување за вакцинација Меѓународен тим на научници, вклучително и експерти од Светската здравствена организација, користеше математичко и статистичко

Read more

Неделен хороскоп од 13 до 19 мај за сите хороскопски знаци

61 Овен Оваа недела вашите професионални идеи ќе бидат ценети. Можни нарушувања на вашиот вообичаен начин на живот, сепак, секоја

Read more

Намалување на цените од полноќ

5 Имајќи ги предвид влијанијата на овие елементи во формирањето на цените на нафтенитедеривати според Методологијата, малопродажните цени на нафтените

Read more

НА 1 МАЈ ЌЕ ИМА ДЕЖУРНИ БИЛЕТАРНИЦИ, ЖИЧНИЦАТА ЌЕ РАБОТИ ДО 20 часот

10 Ве информираме дека утре, среда (1.05.2024 год.), поради празникот 1 Мај – Меѓународниот ден на трудот, јавниот превоз ќе

Read more