Пукање во трговскиот центар! Луѓето во шок, но набргу сè им стана јасно

Некој да им соопштел на посетителите на трговскиот центар во Единбург дека ќе бидат дел од пукањето, за да можат психички да се подготват, ќе им било многу поинаку.
Неколку десетици млади луѓе учествуваа во годишната војна „Nerf“, слично на турнирите во пејнтбол.

Оние кои не биле дел од „војната“ биле преплашени, бидејќи во еден момент сè започнало да се тресе околу нив.

Дека младите уживале во приказната како да е вистинска војна, погледнете го видео.

Leave a Reply