Центарци имаа ретка прилика да уживаат 1 час во перформансот на Лепи Џони. Центарци блазеси ви…

Љупа Ангелов или Лепи Џони е првиот македонски музичар што направи маалски концерт на отворено, во рамки на проектот „Култура во време на Корона“ на Град Скопје со кој плаќа по 14.500 денари на музичари кои ќе ги забавуваат граѓаните за време на карантинот. Концертот одеше во живо на facebook-страницата на Град Скопје и нивниот канал на youtube.

⇓ Погледнете ⇓

Leave a Reply