Зошто е 12.12.2020 е најмоќен ден во годината: Крај на едно одлично поглавје, еве што не чека од денес!

47 Означува крај на еден циклус и отворање на целосно нови поглавја Бројните низи во нумерологијата и духовноста се гледаат

Read more