НА 1 МАЈ ЌЕ ИМА ДЕЖУРНИ БИЛЕТАРНИЦИ, ЖИЧНИЦАТА ЌЕ РАБОТИ ДО 20 часот

10 Ве информираме дека утре, среда (1.05.2024 год.), поради празникот 1 Мај – Меѓународниот ден на трудот, јавниот превоз ќе

Read more

Во понеделник, јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред, ќе има дежурни билетарници, а Жичарницата ќе работи вообичаено

35 Поради Меѓународниот ден на трудот – 1 Мај и верскиот празник РамазанБајрам, во понеделник (2.05.2022 год), јавниот превоз ќе

Read more

Oд денеска, среда (10.03.2021 год) јавниот превоз ќе сообраќа до 22 часот. Детален возен ред за сите градски и приградски линии

75 Од денеска, среда (10.03.2021 год) јавниот превоз ќе сообраќа до 22 часот.Режимот на јавниот превоз е согласно одлуката на

Read more

Ќе има зголемен број автобуси на линиите 59, 59А и 59Б за задушница. Детален возен ред.

31 Ве информираме дека поради верскиот празник Задушница, утре (5.03.2021 год) и во сабота (6.03.2021 год), на линиите 59 (Карпош

Read more

ЈСП – Празничен возен ред и работно време на билетарниците за 19.01.2021 година

79 Ве информираме дека утре, вторник (19.01.2021 год), јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, исклучок ќе бидат линиите

Read more

ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ ЌЕ СООБРАЌА ПО НЕДЕЛЕН ВОЗЕН РЕД, НА БОЖИЌ НЕМА ДА РАБОТАТ БИЛЕТАРНИЦИТЕ НА ЈСП

62 Поради претстојните празници Бадник (06.01.2021 година, среда) и Божиќ (07.01.2021 година, четврток), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен

Read more

Дополнителни автобуски линии поради верскиот празник задушница

57 Ве информираме дека поради верскиот празник Задушница, утре (06.11.2020 година) и во сабота (07.11.2020 година), на редовните линии 59

Read more