Трамп: Короната е благослов од Господ


Американскиот претседател Доналд Трамп објави видео порака на Твитер, во која вели дека се чувствува одлично.

„Се чувствувам одлично, се чувствувам совршено“, потенцира Трамп неколку пати во видео пораката.

Тој објаснува дека многу му помогнал лекот „Регенерон“ и дека ќе стори се за да најде начин овој лек да им биде достапен на сите на кои им е потребен, за сите да добијат  третман како што го има претседателот на САД.

Како што вели, Божји благослов било тоа што “го добил” коронавирусот.
Ја обвини Кина дека е виновна за коронавирусот, велејќи дека за тоа ќе плати висока цена.
Нагласи дека Америка е најдобрата земја во светот.

Leave a Reply