Рецепт за најпопуларното кафе на интернет

Проверете зошто ова кафе е толку популарно.

Од инстант кафе направите пена и уживајте во кафето кое веруваме најмногу ќе се ви допаѓа.

 

Состојки:
• 2-3 лажици инстант кафе
• 2-3 лажици шеќер
• половина чаша вода


Потребни ви се и: 

  • 1 лажичка какао
    • топло млеко
    • ладно млеко
    • мраз

 

Погледнете го видеото како да го направите. На здравје!

Leave a Reply