Можете ли да ги најдете сите: Колку пчели има на сликата? Решение во линкот.

Унгарскиот уметник Gergely Dudás – Dudolf има нова задача за нас! 

Добро погледнете го цртежот. Dudolf и тоа како се потрудил некои од пчелите добро
да ги сокрие.
Доколку не успеавте добро да ги преброите, решението може да го најдете ТУКА.

Leave a Reply