Стаорец и покажува на мачка кој е шеф

Ваква сцена дефинитивно не се гледа секој ден, па не е ни чудно што случајните
минувачи во Луксембург, застанале да снимаат. Мачката го забележала стаорецот и
започнала да го брка. Но, одеднаш тој се охрабрува, се врти кон мачката, застанува на
две нозе и почнува да ја напаѓа.
Мачката почнува да се повлекува, иако не се откажа веднаш. Сепак, стаорецот
продолжил да се движи кон неа сè додека таа не почнува да бега. Луѓето беа сведоци
на еден неочекуван пресврт – стаорецот ја брка мачката за да и одржи лекција.

Leave a Reply