Sвездата на Jackass, Stevie Lee Richardson почина на 55-годишна возраст

Поранешната ѕвезда на ‘Jackass’ и борач Stevie Lee Richardson почина на 54-годишна
возраст.
Stevie Lee, познат како Puppet The Psycho Dwarf, почина ненадејно, а неговото
семејство кое е во шок, мораше да започне кампања на GoFundMe за да ги покрие
трошоците околу неговиот погреб.
– Stevie беше сакан и тој навистина имаше многу пријатели кои му беа како семејство.
Имаше и обожаватели кои му се воодушевуваа, но за трошоците за неговиот погреб, се
грижи само неговиот брат Jim. Со својот хумор ги мамеше нашите насмевки, а сега му
е потребна наша помош. Тој е легенда во борење, ајде да го испратиме како што
заслужува. Целиот приход ќе биде наменет за Jim Richardson за покривање на
трошоците и услугите околу погребот на Stevie. Ви благодараме многу на сите, и
Puppet, те сакаме брат – стои, меѓу другото, на страницата GoFundMe, чија цел е
собирање средства.
Од Stevie Lee се зборуваше и екипата на организацијата на боречки вештини за која тој
настапуваше: – Со голема тага дознаваме дека Stevie Lee, попознат како Puppet,
починал. Искрено изразуваме сочувство до неговите пријатели и семејството – напишаа
тие.

Leave a Reply