Светот се смее на кучето што ја „уништува“секоја групна фотографија што ја прават од него (Галерија)

Сите имаме барем еден пријател кој постојано се глупира кога некој го слика, особено на групните фотографии. Колку и да звучи чудно, се чини дека луѓето не се единствените кои го прават тоа. Тоа го прават и животните.

Имено,  кучето Хина кога ја сликат со нејзините пријатели Кико, Саша и Момо, таа секогаш прави некоја смешна фаца и се мести во чудни пози за да ни каже на некој начин дека се разликува од другите кучиња.

Нивната сопственичка Јоко често објавува фотографии на нејзините профили на социјалните мрежи. Ова се дел од нив.

#2

#3

#4

#5

#6

#7

Повеќе тука: index.hr

 

Leave a Reply