Намерно се уништуваат дрвените маси и клупи на Водно (Фото-галерија)

Фотографиите ни ги испрати наш редовен читател кој како што вели со години своето слободно време за рекреација го користи на планината Водно и до сега вакво нешто нема видено. Имено на потегот од Средно Водно кон Св. Пантелејмон летниковците и клупите покрај патот се намерно уништени. Некој си дал за право откако ги искористил за забава, дружба што и да е, не само што сето ѓубре го оставиле туку клупите и масите ги посипале со користено моторно масло за да неможе некој друг по нив да ги користи. 

Погледнете ги фотографиите.

Leave a Reply