Светот забележа рекорден скок во нови случаи на KОВИД-19 и 15 милиони Заболени

47 Во текот на изминатите 24 часа, во светот се регистрирани 280.236 нови пациенти со коронавирус. Ова е најголема дневна бројка

Read more