НА 1 МАЈ ЌЕ ИМА ДЕЖУРНИ БИЛЕТАРНИЦИ, ЖИЧНИЦАТА ЌЕ РАБОТИ ДО 20 часот

10 Ве информираме дека утре, среда (1.05.2024 год.), поради празникот 1 Мај – Меѓународниот ден на трудот, јавниот превоз ќе

Read more

Во понеделник, јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред, ќе има дежурни билетарници, а Жичарницата ќе работи вообичаено

35 Поради Меѓународниот ден на трудот – 1 Мај и верскиот празник РамазанБајрам, во понеделник (2.05.2022 год), јавниот превоз ќе

Read more

Неделен возен ред за време на претстојните празници, ќе има дежурни билетарници, а Жичарницата нема да работи само во понеделник

30 По повод претстојните велигденски празници, возилата од јавниот превоз утре, петок (22.04.2022год) ќе сообраќаат по неделен возен ред, со

Read more