Неделен хороскоп од 05 до 11 февруари за сите хороскопски знаци

102 Овен Треба да се концентрирате и систематски да имплементирате барем дел од вашите идеи и тоа веднаш од понеделник.

Read more

Неделен хороскоп од 29 јануари до 4 февруари за сите хороскопски знаци

81 Овен Ќе се зголемат барањата за вашата работа. Значи, можеби вреди да се намали јачината на интензитетот, но да се

Read more

Хороскопски знаци кои меѓусебно никогаш нема да се сложуваат како пар

58 Односите меѓу луѓето во голема мера зависат од индивидуалните карактери, искуства, вредности и многу други фактори. Сепак, на некои

Read more

Неделен хороскоп од 25 до 31 декември за сите хороскопски знаци

108 Овен Времето на испосникот заврши. Време е да се покажете во светот. Надополнете го изгубеното време, освојувајте нови хоризонти. Не плашете се

Read more

Неделен хороскоп од 27 ноември до 3 декември за сите хороскопски знаци

115 Овен Оваа недела може да добиете нова профитабилна работа или дополнителни краткорочни приходи. Водете се од ситуацијата и не ја

Read more