Одредување на кармата по датум на раѓање: како да ја дознаете вашата судбина и иднина?

37 До датумот на раѓање можете да дознаете што ве чека во иднина, поради која причина вашата судбина излегува на

Read more

Што денес ни носат магичните 1-1-1: ако ги направите овие 5 работи, универзумот ќе ги исполни вашите желби

16 Денес магичниот низ на броеви 1-1-1 носи голема радост!  Направете ги овие 5 работи и универзумот ќе ви ги

Read more

1.1.2021 – Волшебен ден што може да ни исполни големи желби: Владее магичен низ на броеви 1-1-1, а еве што треба да направите

42 Ако го направите ова 1.1.2021. – ќе бидете придружени со среќа и добра енергија во текот на целата година! 

Read more

Датумот на раѓање открива кој дел од вашето тело е подложен на болести

359 Нумеромедицината е начин за предвидување на потенцијални здравствени проблеми преку нумерологија. Важно е прво да се пресмета личниот број

Read more