Неделен хороскоп од 05 до 11 февруари за сите хороскопски знаци

102 Овен Треба да се концентрирате и систематски да имплементирате барем дел од вашите идеи и тоа веднаш од понеделник.

Read more

Неделен хороскоп од 29 јануари до 4 февруари за сите хороскопски знаци

81 Овен Ќе се зголемат барањата за вашата работа. Значи, можеби вреди да се намали јачината на интензитетот, но да се

Read more

Неделен хороскоп од 25 до 31 декември за сите хороскопски знаци

108 Овен Времето на испосникот заврши. Време е да се покажете во светот. Надополнете го изгубеното време, освојувајте нови хоризонти. Не плашете се

Read more

Неделен хороскоп од 27 ноември до 3 декември за сите хороскопски знаци

115 Овен Оваа недела може да добиете нова профитабилна работа или дополнителни краткорочни приходи. Водете се од ситуацијата и не ја

Read more

Неделен хороскоп од 20 до 26 Ноември за сите хороскопски знаци

131 Овен Се чини дека оваа недела ќе биде премногу напорна. Затоа, не ја одбивајте понудената помош, ќе биде тешко сами

Read more

Неделен хороскоп од 13 до 19 Ноември за сите хороскопски знаци

145 Овен Доаѓа многу поволно време за секакви зафати. Може да се отворат нови можности, искористете ја оваа шанса. Неделата е поволна

Read more

Неделен хороскоп од 6 до 12 Ноември за сите хороскопски знаци

130 Овен Треба да внимавате на професионалните обврски. Сега не вреди да се префрли одговорноста и да се напушти работата порано. Држете

Read more