„YES фестивал во Скопје. Млади европски приказни, млади креативци“

7 На YES фестивал во Скопје во организација на издавачката куќа „Чудна шума“, се одржуваат многубројни и разновидни креативни работилници

Read more

Регулаторна одлучи. Нови цени од полноќ

7 Имајќи ги предвид влијанијата на овие елементи во формирањето на цените на нафтенитедеривати според Методологијата, малопродажните цени на нафтените

Read more

Ако нешто постојано заборавате, тоа е знак на висока интелигенција, вели науката

23 Ако сте склони кон заборавеност, тогаш веројатно повеќе од еднаш сте размислувале како да ја подобрите вашата меморија. Сепак,

Read more

Од полноќ намалување на цените

93 Имајќи ги предвид влијанијата на елементите во формирањето на цените на нафтенитедеривати според Методологијата, малопродажните цени на нафтените деривати

Read more

Нови цени од полноќ. Дизелот поскапува

54 Имајќи ги предвид влијанијата на овие елементи во формирањето на цените на нафтенитедеривати според Методологијата, малопродажните цени на нафтените

Read more

Неделен хороскоп од 27 мај до 2 јуни за сите хороскопски знаци

78 Овен Организирајте ги вашите мисли и чувства, како и се што е поврзано со документација. Потпишете договори, започнете нов

Read more

Вакцинација во изминатите 50 години. Статистика на СЗО за тоа колку животи се спасени

12 Ново истражување за вакцинација Меѓународен тим на научници, вклучително и експерти од Светската здравствена организација, користеше математичко и статистичко

Read more