РЕКОНСТРУКЦИЈА И ВЕЛОСИПЕДСКИ ПАТЕКИ И НА БУЛЕВАРОТ 8.СЕПТЕМВРИ

29 Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот 8.Септември, напотегот од булеварот Илинден до улицата Скупи. Во текот

Read more