Од полноќ повисоки цени на горивата

38 Имајќи ги предвид влијанијата на овие елементи во формирањето на цените на нафтенитедеривати според Методологијата, малопродажните цени на нафтените

Read more

Делегации од Град Скопје и скопските јавни претпријатија денеска положија свежо цвеќе на споменикот на Гоце Делчев

7 Делегации од Град Скопје и скопските јавни претпријатија предводени од градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, денеска положија свежо

Read more

Во текот на вчерашниот ден МВР санкционираше 277 возила за брзо возење

10 Во текот на вчерашниот ден (28.01.2024) Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Македонија

Read more

Претседателот на ДНЕТ Ердоган Сарач и Генералниот Секретар Џунејт Рушид оствариja средба со Градоначалникот на општина Босилово г-дин Ристо Манчев.

55 Денешната програма на средби продолжи со средба со градоначалникот на општина Босилова, г-дин Ристо Манчев. Одредивме патоказ за изборите

Read more

Нови повисоки цени од полноќ

60 Имајќи ги предвид влијанијата на овие елементи во формирањето на цените на нафтенитедеривати според Методологијата, малопродажните цени на нафтените

Read more

Град Скопје спречи уште еден екоцид кој се случувал на територија на општина Ѓорче Петров

13 Имено, се работи за детектирана еколошка катастрофа која во општина Ѓорче Петров се случувала на парцела од 4.000 метри

Read more

(ВИДЕО) Претреси во Скопје, лишен од слобода дилер на дрога, ќе биде запленет имот вреден над 600.000 евра

62 Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материјали заедно со СВР Скопје

Read more

Нови повисоки цени од полноќ

62 Имајќи ги предвид влијанијата на овие елементи во формирањето на цените на нафтенитедеривати според Методологијата, малопродажните цени на нафтените

Read more