Што открива за вас положбата во која спиете?

Спиењето врши многу важна функција во нашите животи. Благодарение на него, нашето тело и ум имаат можност да се опорават и да добијат сила за следниот ден. Спиењето можеби изгледа како едноставна задача, но начинот на кој спиеме може да каже многу за нашиот карактер.

Погледнете што кажува положбата во која спиете за вашата личност.

Спиете на стомак со слободно раширени раце и нозе.

Оваа поза сугерира дека сте опуштена личност и сакате да имате многу слободен простор околу вас. Отворени сте за нови познанства и лесно стекнувате нови пријатели. Запомнете дека не е важен бројот на пријатели, туку нивниот квалитет.

Прегратка

Ако обожавате да ја гушкате перницата или ќебето додека спиете и тоа ви помага да се опуштите, тогаш сте многу лојална личност. Ова е квалитетот на вашиот карактер што вашите пријатели најмногу го ценат затоа што знаат дека можат да ви веруваат. Бидејќи вие самите сте доверливи, претпоставувате дека другите ќе ви возвратат на вашата доверба. Меѓутоа, понекогаш премногу им верувате на другите.

На грб

Спиењето на грб со исправени нозе покажува дека имате малку надуено чувство на самодоверба и дека сте таинствена и тивка личност со тесен круг на пријатели.

Странично

Спиењето на страна може да значи дека сте мирна и опуштена личност. Го гледате доброто во луѓето пред се и лесно им верувате на другите. Сепак, запомнете дека понекогаш треба да ја ограничите вашата доверба.

‘Рчите додека спиете

‘Рчењето, особено кога спиете на грб, е вообичаено. Сепак, жените не сакаат да го признаат ова. Ако ‘рчите кога спиете на грб, тогаш најверојатно сте експлозивна и раздразлива личност.

Cluber

Leave a Reply