Репертоар за месец март 2022 – СО НОВИ ИЗМЕНИ – НУ Драмски театар Скопје

РЕПЕРТОАР  НА НУ ДРАМСКИ ТЕАТАР СКОПЈЕ МАРТ 2022

1.3.

вторник

 

2.3.

среда

20:00 ДИШИ

3.3.

четврток

20:00 СТРАНЦИ

4.3.

петок

20:00 ЧУДЕСНА ТЕРАПИЈА

5.3.

сабота

20:00 ЧУДНА СЛУЧКА СО КУЧЕТО ВО НОЌТА

6.3.

недела

 

7.3.

понеделник

 

8.3.

вторник

 

9.3.

среда

20:00 ЧОВЕК ПЕРНИЦА – ОДЛОЖЕНА

10.3.

четврток

20:00 ПТИЦА СО ГЛАВАТА МЕЃУ НОЗЕ – ОДЛОЖЕНА

11.3.

петок

20:00 СТРАНЦИ

12.3.

сабота

20:00 МОЈОТ  МАЖ

13.3.

недела

 

14.3.

понеделник

 

15.3.

вторник

20:00 КАРМЕН

16.3.

среда

20:00 ПАРТИЈА РЕМИ

17.3.

четврток

20:00 ЧУДНА СЛУЧКА СО КУЧЕТО ВО НОЌТА – ОДЛОЖЕНА

18.3.

петок

20:00 ПТИЦА СО ГЛАВАТА МЕЃУ НОЗЕ

19.3.

сабота

20:00 МОЈОТ МАЖ

20.3.

недела

 

21.3.

понеделник

 

22.3.

вторник

 

23.3.

среда

 

24.3.

четврток

 

25.3.

петок

 

26.3.

сабота

 

27.3.

недела

 

28.3.

понеделник

 

29.3.

вторник

 

30.3.

среда

20:00 ЧУДНА СЛУЧКА СО КУЧЕТО ВО НОЌТА

31.3.

четврток

20:00 ДИШИ

Leave a Reply