Обновени оштетените клупи во Градскиот парк

Град Скопје и екипи на јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ ги обновија
оштетените клупи во првиот дел на Градски парк околу езерцето. Дел од овие
клупи пред неколку недели од непознати сторители беа оштетени, откорнати и
фрлени во езерцето.

Упатуваме апел до сите корисници на паркот да не фрлаат отпадоци на зелените
површини и да не ја оштетуваат поставената урбана опрема што е поставена,
бидејќи со нивното уништување се нанесува голема материјална штета.

Leave a Reply