THIEVERY CORPORATION ВО СКОПЈЕ! 03-ти јули, Стадион на АРM

Драги пријатели,
Веројатно еден од најдобрите светски концерти на сите времиња одржан во
Скопје е оној на Thievery Corporation на Стадионот на АРМ, 20-ти јуни, 2017та
година. 
Кај нас не престана желбата да ја повториме таа вечер, а не престанаа и
вашите барања за повторна средба со Thievery Corporation во Скопје. 
Па така, големо задоволство ни е да ви ги најавиме навистина генијалните
ТHIEVERY CORPORATION во Скопје на 03 јули на истото место, на веќе за вас
добро познатиот стадион на АРМ, со промоција на последниот албум, како и
сите нивни стари, добро познати теми. 
Влезниците ќе бидат пуштени во продажба во утре (02-ри март) во 09 часот
наутро преку продажната мрежа на Авалон низ Македонија и онлајн
на  avalon.mk , по следниве цени и категории:
ПАРТЕР: 1.500 денари 
ФАН ПИТ: 2.000 денари (само 1.000 влезници во продажба) 
Маестралните Thievery Corporaton се враќаат во Македонија во комплетен
состав, а Скопје може да очекува вистински спектакл.
Одиме понатаму,
Авалон Продукција

Leave a Reply