Евровизиската претставничка Андреа дел од кампањата „Нашите миленици се наше семејство, не ги напуштајте!“

Заедничката кампања „Нашите миленици се наше семејство, не ги напуштајте!“ на ЗОО Скопје и ЈП
Лајка со поддршка од Град Скопје е со цел подигање на свеста против напуштање на милениците
и одговорно сопствеништво. Во оваа кампања, се вклучија и наши познати личности кои се
љубители на животните. Прва која сними видео со поддршка е македонската евровизиска
претставничка Андреа Коевска, која заедно со својот долгогодишен миленик Лео низ прошетка во
Градски парк порача да ги сакаме животните и никогаш да не ги напуштаме милениците бидејќи и
тие се дел од семејството.

 

Leave a Reply