Кога Трамп ја пее „Bohemian Rhapsody“, a Путин го придружува на пијано


Претседателските избори во САД „се влечеа“ многу подолго отколку што некој очекуваше. Сепак, тоа излезе и дека не е толку страшно, бидејќи како на друг начин би можеле да ја видиме креативноста на луѓето ширум светот?

Музичарот Hauh Zakaria, познат како Maestro Zikos, измонтирал делови од обраќањата на Доналд Трамп, така што тој изгледа како да ја пее познатата песна „Bohemian Rhapsody“, од групата Queen.

На пијано го придружува Владимир Путин, а тука се и други личности од американскиот политички живот: Барак Обама, Хилари Клинтон, Берни Сандерс и други.

Погледнете како тоа изгледа.

Leave a Reply