По грешка фрлил 22.000 евра


Човек од Египет доживеал многу непријатна ситуација. Тој, по грешка, фрлил 22.000 евра. Според порталот Ал Калид Тудеј, овој Египќанец подигнал пари од банка, а потоа ги ставил во голема пластична кеса. Сепак, момент на невнимание бил доволен да остане без парите. Кога фрлал ѓубре, тој по грешка ja зел и кесата со околу 8.000 кувајтски динари (околу 22.000 евра), која завршила во контејнер.

Да биде работата уште полоша, тој не забележал ништо додека не отишол во банка да ја провери сметката. Побрзал и отишол до контејнерот каде што ги фрлил парите, но за жал, градската служба за чистење веќе го собрале ѓубрето.


 

Leave a Reply