Времен сообраќаен режим на улица Бел камен


Ве известуваме дека од денес 27.10.2020г (вторник) се до 29.10.2020г (четврток) на улицата Бел Камен, општина Центар поради градежни работи за бетонирање објект, ќе биде воведен времен режим на сообраќај.

Времената измена на режимот на сообраќај ќе биде означена со посебна сигнализација, а ќе важи од 09 часот до завршување на градежните работи на улицата. 

Апелираме до сите учесници во сообраќајот да бидат внимателни и да ја прилагодат својата брзина на движење според условите на патот.


 

Leave a Reply