Популарните серии не лажеа: Овие работи никогаш не се случуваат во реалниот живот


Во филмовите и сериите, често гледаме работи што никогаш нема да се случат во реалниот живот. Тимот од BuzzFeed објави список на работи за кои ТВ сериите постојано не лажат.

 

1.Група возрасни пријатели постојано се дружат иако нивниот деловен и приватен  живот се многу различни.

2.Кога нешто непредвидено ќе се случи на венчавка на многу прибирлива невеса, и нејзе тоа воопшто не и пречи.

3.Бебињата ретко плачат.

4.Луѓето секогаш порачуваат пиво, но никогаш не кажуваат кое пиво го сакаат.

5.Децата решаваат сериозни злосторства во нивниот град и скоро секогаш го фаќаат криминалецот пред полицијата.

6.Семејствата кои имаат проблеми со пари и понатаму живеат прилично луксузно.

7.Луѓето пијат цел ден и никогаш не изгледаат дека се пијани.

8.Без разлика колку е популарна локацијата на која пристигнуваат, ликовите секогаш наоѓаат идеално место за паркирање.

9.Луѓето постојано ненајавено упаѓаат во куќите и становите на нивните пријатели.

10.Кога некој е во болница, сите негови пријатели веднаш се појавуваат и остануваат цел ден.

11.Секој носи чевли во својата куќа.

12.Кога ќе се налутат, вработените даваат отказ, а немаат никаков план Б.


 

Leave a Reply