3 хороскопски знаци кои до пладне се мразат самите себе, a од пладне – целиот свет!


Не секој ги сака луѓето и тие да се во нивно друштво, а хороскопот во голема мера одредува колку ќе бидеме друштвени. Овие три хороскопски знаци се најголемите хејтери меѓу нас.


Стрелец
Тие не мразат, но така ќе ви изгледаат, бидејќи немаат совест кога сакаат да се ослободат од вас. Ако некое време не добиете никаква порака од вашиот пријател Стрелец, знајте дека тој едноставно ве избришал од неговиот живот. Тие веќе продолжиле понатаму, а кога мразат, тие мразат „на големо“. Кога мразат, тие мразат отворено и тоа не трае долго затоа што немаат намера да го трошат своето драгоцено време.

 

Вага
Никој не мрази повеќе од Вагите, а тоа им оди многу лесно затоа што се преправаат дека се љубезни и грижливи. Епа, не се! Тие ги мразат, осудуваат и проколнуваат другите за ситници. Немаат трпеливост и искрено веруваат дека се подобри од сите. Вагите се врвни егоманијаци, и секогаш се во право. Вие секогаш грешите и секогаш сте достојни да ве отфрлат и живи да ве закопаат.

 

Овен
Познати хејтери. Што вие мразите? Луѓето! Зошто? Бидејќи сите други луѓе се глупави инфериорни суштества кои залудно го трошат воздухот на Земјата, пишува Yourtango. Овните сакаат да сакаат и да бидат фер, но, но, но … Не можат да бидат фер!


 

Leave a Reply