Лебедот „И ОБЈАСНИ“ на жената како се носи ЗАШТИТНА маска


Една Французинка сакаше да фотографира лебед додека шеташе во паркот, не сфаќајќи дека наскоро ќе добие важна лекција за корона вирусот – снимена на камера.

Видеото, кое набрзина стана вирално на социјалните мрежи и има милиони прегледи, покажува жена во Франција која се доближила до лебед со маска околу вратот, но тој наскоро и покажува како всушност се носи маска, набрзина местејќи и ја со клунот.

Многу корисници на социјалните мрежи се пошегуваа дека животните разбираат подобро од луѓето како да го запрат ширењето на коронавирусот.

Leave a Reply