Времен сообраќаен режим на улицата Никола Карев во Скопје


Во текот на утрешниот ден (18.10.2020г недела) поради реконструкција на коловозот  и нанесување на завршен асфалтен слој, улицата Никола Карев, во близина на Новата железничка станица, на потегот од крстосницата со бул. Кузман Јосифовски Питу до к-ца со бул. 3та Македонска бригада, целосно ќе биде затворена за сообраќај во двете насоки.

Апелираме до сите учесници во сообраќајот да бидат внимателни и да ја прилагодат својата брзина на движење според условите на патот, како и да ја искористат околната улична мрежа за да стигнат до посакуваните дестинации.


 

Leave a Reply