ХИТ на социјалните мрежи. Можете ли да погодите кој автомобил се обидува да го претекне S моделот на Tesla

 

Фотографијата на која се гледа бело југо со регистрација на Задар како самоуверено го поминува S моделот на Tesla, стана хит на социјалните мрежи.

Поранешната гордост на југословенската автомобилска индустрија како да сака да покаже дека неговото време не е поминато и дека сè уште не треба да се отпишува, иако електричните автомобили нашироко пристигнуваат на патиштата.

Погледнете

Leave a Reply