Преслатко маче се воодушеви кога сфати дека има друга шепа


Животот е полн со изненадувања, особено ако сте маче кое само го истражува светот околу себе.

На Редит се појави видео од малото маче. Еден корисник го забележал моментот додека неговото црно маче лежело на грб и исчистило една од задните шепи. Одеднаш ја забележало и другата шепа. Со неверување зјапа во неа и нежно ја доприра, како да сака да се увери дека е вистинска.

Запрепастено, погледнува во едната по во другата шепа, а преслаткиото видео  воодушеви многумина.


 

Leave a Reply