ЈСП: На 11 Октомври автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен, зимен возен ред.


Ве информираме дека во понеделник, (12.10.2020 год) поради државниот празник 11 Октомври-
Ден на народното востание, автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен, зимен возен
ред.
Дежурни ќе бидат три билетарници, билетарниците на Транспортен центар и Зелено пазарче кои
ќе работат од 7 до 19.30 часот, а отворена од 7 до 13 часот ќе биде билетарницата во Ѓорче
Петров.


 

Leave a Reply