ОД УТРЕ, ДЕЛОВИ ОД УЛИЦАТА ВАСИЛ ЃОРГОВ ЌЕ БИДАТ ЗАТВОРЕНИ ЗА СООБРАЌАЈ


Градот Скопје информира дека почнувајќи од утре (09.10.2020 година), по 18 часот, ќе почне гребење на асфалтниот слој на улицата Васил Ѓоргов, согласно со привремениот режим на сообраќај. Поради тоа, делови од оваа улица ќе бидат целосно затворени за сообраќај, а возилата ќе се пренасочуваат по околната патна мрежа.

 

Градот Скопје апелира до сите ученици во сообраќајот да ја почитуваат поставената патна сигнализација и да ги користат околните улици.

Град Скопје


 

Leave a Reply