Министерот фатен со мито “ЈАДЕШЕ ШАМАРИ„ од шефот на полицијата (ВИДЕО)


Украински корумпиран министер спречен во неговиот обид на нелегален начин да се стекне со материјална корист.

Шефот на полицијата му организирал екипа да дојде да го снима моментот кога министерот зема Мито. Нервозата кај шефот на полицијата е голема, и на моменти постапува непрофесионално, му влепува воспитни шамари на министерот, но очигледно дека ефектот од ваквото однесување треба да ги подзамисли многу министри во светот. 

Leave a Reply