„ГЕНИЈАЛЦИ“: Овие 2 хороскопски знаци мислат дека се попаметни од сите


Тие секогаш знаат сè за сè – го наметнуваат своето мислење, дури и кога никој не ги прашува ништо. „Генијално“ дуо.

Иако важат за едни од најинтелигентните знаци на зодијакот, ова дуо смета дека се попаметни од другите присутни во нивната околина, што на сите им станува јасно.

 

Девица
Девиците мислат дека го “испиле” целиот ум на овој свет. Тие критикуваат сè и секогаш наоѓаат маани во туѓите планови.


Јарец
Јарците сакаат да им “солат” памет на другите кога станува збор за финансиите. Тие се во состојба да направат финансиски план за другите, без тоа да биде побарано од нив.


 

Leave a Reply