ВТОРНИК = КИНО ДЕН, филмови по намалена цена во CINEPLEXX


Погледнeте кои филмови ве чекаат овој вторник во Cineplexx!
Не заборавајте дека ВТОРНИК = КИНО ДЕН, и гледајте филмови по намалена цена
180 ден за 2D
250 ден за 3D

 


Leave a Reply