Овие 20 работи ги прави само партнер кој искрено ве сака!


Некои знаци на вистинска љубов се многу суптилни, но затоа постојат и јасни со кои можете веднаш да видите кои се намерите на вашиот маж.


Овие 20 работи ќе ги направи само човек кој искрено ве сака!

 

 1. Внимателно ве слуша кога половина час драматично го објаснувате конфликтот со колегата на работа.
 2. Ви го остава далечинскиот управувач кога гледате телевизија.
 3. Не ве тера да ги миете забите пред да го бакнете за добро утро.
 4. Без срам оди во продавница за да ви купи хигиенски влошки и тампони.
 5. Ако не е со вас, никогаш не заборава да ви посака добра ноќ.
 6. Ви испраќа пораки само за да ви каже дека му недостасувате.
 7. Се консултира со вас пред да донесе важна одлука.
 8. Кога друго момче ви се додворува, тој во исто време е горд и љубоморен.
 9. Прави долгорочни планови со вас.
 10. Иницира гушкање што не мора да води до секс.
 11. Последниот залак од оброкот го чува за вас.
 12. Нежно ве задева на начин што не е непријатен или лош, туку забавен и смешен.
 13. Ве запознал со неговите родители и пријатели.
 14. Го игнорира мобилниот телефон кога е во ваше друштво.
 15. Кога шетате и ќе му покажете маичка во излог која ви се допаѓа, и тој следниот ден ќе ве изненади со неа.
 16. Ве замолува да ги напишете роденденските честитки што и ги дава на неговата мајка.
 17. Кога ќе доживеете одреден успех, тој е горд на вас и се фали на сите со својата девојка, т.е. сопруга
 18. Не се чувствува загрозен ако заработувате повеќе од него.
 19. Ве поддржува во остварувањето на вашите животните цели.
 20. Не се срами отворено да им кажува на другите колку ве сака.

Leave a Reply