Најсимпатичниот шеф ќе ви покаже како се прави пица. Позитив на денот. (ВИДЕО)

На социјалните мрежи се појави видео, кое експресно стана вирално, од најмалиот и најсимпатичниот шеф кој ќе ви покаже како се прави пица.

Погледнете го видеото

 

Leave a Reply