МИ ГО ПОБАРА БРОЈОТ, а сега не се јавува! Научниците го пресметале ТОЧНОТО ВРЕМЕ кога тој ќе се јави

 


Се прашувате кога ќе ви се јави момчето што минатиот викенд ви го побара телефонскиот број?

Според француски психолози, тој сигурно нема да ви се јави за еден час! Тие велат дека просечен маж се јавува помеѓу 20:15 и 22:20 часот! Се јавува ова време, за да не изгледа како да чекал цел ден и го планирал јавувањето.

Мажите сакаат да оставаат впечаток дека “така им дошло” и ви се јавиле.

 

Извор


 

Leave a Reply