Семејни филмови по цена од 150 ден викендов во Cineplexx


Овој викенд помини го во Cineplexx со своето семејство. 
На 03 и 04 октомври, во периодот 12:00ч до 17:00ч одбери некој од 7 те одлични семејни филмови за специјална цена од 150 денари за карта.

 

Дулитл Не си играј со оган Соник Супер Еж 10 дена без мама Хакер Војна со дедо Стела

Leave a Reply