Од утре времен сообраќаен режим на дел од бул. 8-ми Септември и дел од бул. Илинден


Ве известуваме дека од утре 03.10.2020г (сабота), поради градежни
работи за реконструкција на велосипедските и пешачки патеки на
бул. 8-ми Септември во насока кон к-ца со ул. Скупи на дел од бул.
Илинден кон свртување на бул. 8-ми Септември ќе биде воведен
времен режим на сообраќај.
Времената измена на режимот на сообраќај ќе биде означена со
посебна сигнализација, а ќе важи до завршување на градежните
активности.
Апелираме до сите учесници во сообраќајот да бидат внимателни и
да ја прилагодат својата брзина на движење според условите на
патот.


 

Leave a Reply