Жена се бања во фонтаната спроти студентскиот дом Гоце Делчев. Доста интернет за денес.

Читател ни испрати фотографија и видео од жена која се бања во фонтана. Настанот е снимен денеска во паркот спроти студентскиот дом Гоце делчев во Скопје.

Погледнете:

Leave a Reply