Родените во вторник се шармантни и креативни луѓе кои уживаат во животот: Кој ден вие сте родени?


Обично сите се занимаваме со датумот кога сме родени. Тоа го одредува нашиот хороскопски знак, но ретко обрнуваме внимание на денот кога сме родени. Верувајте, и тоа може да открие многу за нашиот карактер.

Понеделник

Привлечни сте и сакате да бидете убаво облечени. Вие сте вредени, посветени, тактични и внимателни. Активни сте и не сакате да седите дома и да легачите. Вие сте одличен пријател и имате развиена интуиција.

Вторник

Вие сте шармантни и елегантни. Креативни и уживате во животот без оглед на искушенијата. Понекогаш сте непредвидливи. Не сакате да се расправате. Вие знаете како да ги мотивирате луѓето да ја постигнат својата цел. Вие сте сочувствителни, дарежливи и сигурни.

Среда

Вие сте духовити, несебични и уживате во секој момент од животот. Вие сте искрени и лојални, затоа пријателите ви веруваат. Вие сте топли, грижливи и внимателни, па затоа лесно можат да ве повредат.

Четврток

Вие сте духовити и весели, секогаш имате разбирање за туѓите проблеми. Вие сте дружеубиви и дарежливи. Амбициозни сте и благодарение на тоа, успешни сте во работата што ја работите.

Петок

Вие сте секогаш полни со идеи, па затоа забавно е дружењето со вас. Вашата мудрост и самодоверба, ви помага да успеете во бизнисот и животот. Како емотивен партнер сте лојални и грижливи. Вие сте секогаш дотерани.

Сабота

Вие сте шармантни и секси, па затоа сте многу привлечни за спротивниот пол. Многу сте внимателни кон семејството, но и кон вашиот партнер. Амбициозни сте и не се предавате лесно додека не ја постигнете целта.

Недела

Вие сте весела и оптимистичка личност, но сте многу сериозни кога станува збор за важни животни цели. Вие сте чувствителни, внимателни, се обидувате да ги направите луѓето среќни. Вие сте љубопитни, вредни и подготвени да научите нешто ново. Затоа постојано напредувате!

Извор: Telegraf.rs


Leave a Reply