Billie Eilish ќе објави документарец на Apple TV


Американската пејачка Billie Eilish се подготвува да објави документарец за неа. Насловот е “Billie Eilish: The World’s A Little Blurry”.

Документарецот би требало да го добиеме во февруари 2021 година, објави Billie Eilish на Инстаграм. Режисер е RJ Cutler, најпознат по If I Stay, The September Issue и Nashville.
Документарецот ќе може да го погледнеме и во кино салите, како и на  стриминг сервисот на Apple TV +.

 

Извор: freenews.live

 

Leave a Reply