ХИТ: Вакво танцување на папагал до сега сигурно не сте виделе – Позитив на денот


На социјалните мрежи, сопствениците на папагали често споделуваат видеа на кои нивните милениците играат на популарните хитови. Еден од нив покажа танц што не сте го виделе досега.

Видеото објавено на Фејсбук покажува како сопственик на папагал држи мобилен телефон и му пушта разни ринг-тонови на кои миленичето игра 

„Тој има различен танц за секој ринг-тон“, напиша сопственикот на папагалот.

He has a different dance for each ringtone. Birds, amirite?

Posted by Mark Hall on Wednesday, July 15, 2020

Leave a Reply